Swingerklub ishøj sex bio københavn

Swingerklub K benhavn - Er du Swinger i KBH? Swingerklub - Danmarks st rste Swinger klub! Nordens st rste og mest eksklusive swingerklub i, ish j i n rheden af, k benhavn. Vores, swinger klub er stedet hvor alle, par som single mand og kvinde, fra nye som aldrig har v ret i milj et f r, til de der gennem mange r har leget i swinger verdenen, er velkommen. Bes g Danmarks st rste. Swingerklub, swingland - Om du er mand, kvinde eller par vil du i vores swinger klub m de ligesindede med samme lyster og fantasier. Pussykat Club er en lille og intim swingerklub og 6- bio centralt placeret i Aalborg, Nordjylland. Vi er en ben og im dekommende klub med fokus p, at alle - b de singler og par - er velkomne. Pussykat Club swingerklub og 6-bio - Klubben i Nordjylland Swingerklub CitySwingers CitySwingers2 i K benhavn Program Ish j Bio Pussykat Club swingerklub er vores tilbud til det mere erotiske univers. L s mere om Pussykat Club swingerklub. 22 km syd for, k benhavn finder man swingerklubben Swingland. Klubben er beliggende i industrikvarteret i udkanten. Da den ligger n r motorvejen er den nem at komme til i bil. Klubbens holdning til sikker sex : Klubben kr ver brug af kondom, med alle andre end egen partner. Ryd op efter dig selv. Gulvskraber, fejebakke og kost står ved skraldespanden. Det betyder 100 mails om dagen og noget der minder om 4 timers arbejde for os, hvilket vi gerne gør -bagefter bruger vi tid på det vi lever af, nemlig at drive CitySwingers og CitySwingers2, så det er ofte lange arbejdsdage, som vi elsker. Klubben er fordelt på 2 etager som i alt, giver godt 700 kvm i nærheden af KBH. Du er i klubben på eget ansvar, husk at vi kun stiller rammerne til rådighed, så pas på dig selv og gør kun noget du har tænkt godt over, er du i tvivl så vent. Ryd op efter dig / Jer selv, tak. Club Swingland er for begyndere såvel som avancerede swingere. Fangehullet Bondage lege i mørke.

Swingerklub ishøj sex bio københavn - Swingerklubber

Første legerum man støder på er klubbens mini biograf. Der skal ikke herske tvivl om, at vi er glade for vores kollegaer, og vi forstår rigtig godt at vores gæster også besøger andre, swingerklub ishøj sex bio københavn så er det på plads! Ved siden af dette rum er et mindre legerum med en gloryhole væg.

Videos

Step sister seduced step brother with yoga pants outdoor. Thanks for a wonderful evening. Billeder af Swingland: Klubbens holdning til sikker sex: Klubben kræver brug thai lanna massage massage piger af kondom, med alle andre end egen partner. Vi tillader ikke falske profiler, og vi opfordrer alle medlemmer til at anmelde profiler, de har mistanke om er falske. Fetish fester a la Manifest. Medlemsskab kræves af alle, men prøveaftner gives til besøgende og nye medlemmer. Velkommen til Swingland, vi er det seriøse mødested for voksne med lyst til at udforske den seksuelle verden. Rasteplads / Trollebolle skoven Brug håndklæde og vådlagen, til At ligge. Oprydning efter leg, påkrævet. WQ - Kvinde, 49 år hamsom - Mand, 48 år, seductress - Kvinde, 45 år, musse - Kvinde,. Fra busstoppestedet til klubben er der.

0 kommentarer til “Swingerklub ishøj sex bio københavn

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *